Centrale mixte pe lemn si peleti


Clean Energy


Descriere

Seria Clean-Energy ceea ce inseamna energie curata, este in prezent produsa in patru versiuni: Clean-Energy 18-28-40-50, cu profituri potentiale pentru a fi 16000 sau 48000 kcal/h. Generatorul este construit in asa fel incat sa fie utilizat de diferite tipuri de combustibil, cu aceeasi camera de combustie, fara comutarea de orice tip special. Utilizand palete de combustibil contam pe o incarcare automata si o durata mai lunga de viata a bateriei la containerul dimensionat in functie de puterea cazanului. Daca utilizam varianta lemn pe foc, trebuie sa incarcam manual magazia de lemne si sa apasam unitatea de control electronica.
 
Putem folosi, de asemenea, cei doi combustibili simultan. Cazanul este proiectat sa functioneze fara nici un arzator pentru peleti. In caz de utilizare a peletilor, combustibilul se efectueaza de catre un loc sub forma de melc din recipient (plasat la dreapta sau la stanga cazanului), precum si prin intermediul unui furtun care va cadea direct pe grilele din interiorul vatrei unde va fi comutatorul manual sau automat (optional). Folosind un sistem uscat de schimb, generatorul minimizeaza suprafetele reziduale solide si faciliteaza curatarea la cazanele pe lemn.

Cazanul foloseste tehnologia in aspiratie, ventilatorul fiind situat direct in spate, conectat la cutia de fum. Unitatea de control electronica gestioneaza in mod automat puterea de intretinere, iar ventilatorul de fum continua reducerea consumului de combustibil si a emisiilor. Pentru a raspunde cerintelor de eficienta si emisiei EN 303.5 clasa 3, cazanul a fost proiectat pentru a lucra in 3 pasi de fum, reducerea emisiilor si cresterea semnificativa a randamentului. In plus, tabloul de distributie electronica este capabil sa se ocupe de diferite tipuri de sisteme hidraulice. In interiorul corpului cazanului, scufundat direct in generator, exista un schimbator de siguranta, care, daca este conectat la o supapa de evacuare a caldurii (optional) si ajunge la temperaturi prea ridicate (95-98 grade), are nevoie de apa rece pentru a aduce temperatura la nivele optime.

Pentru izolarea termica optima, cazanul are o carcasa care acopera in intregime partile fierbinti cu o grosime de 80 mm izolare. Se recomanda cu insistenta depozitarea apei Combi, pentru acumularea caldurii, si pentru functionarea cazanului continuu modulat, evitand atacul ciclurilor de putere si mai putin coroziv in vatra.


Caracteristici

 

 

CEA MAI PERFORMANTA CENTRALA MIXTA Lemn - Pellet

 

 CLEAN ENERGY - MTR CALDAIE ITALIA


DURATA DE VIATA INDELUNGATA

- otel de tip 5235JRG2 de 6 mm

RANDAMENT RIDICAT
- suprafata de schimb marita de tipologie uscata;
- ventilator modulant ce functioneaza in aspiratie;

USOR DE EXPLOATAT
- reglaj aer primar foarte simplu, usor de curatat, autonomie mare de functionare;
- gratar din otel special construit pentru diferite tipuri de combustibil(pellet, samburi, graunte, etc.)

TEHNOLOGIE AVANSATA
- placa electronica de ultima generatie ce permite gestionarea cazanului, precum si pornirea unui   alt cazan daca se termina combustibilul;
- trecere automata de pe lemn pe pellet si invers;
- 3 moduri de functionare: pe lemn, pe pellet, combinat.

SIGURANTA IN FUNCTIONARE
- usi antiexplozie;
- serpentina de siguranta pentru protectia la supratemperatura.


Tipuri

 

Cod Denumire Pret  Pret Promotional 
CE 21 Clean Energy 21 2724 2588
CE 32 Clean Energy 32 2990 2841
CE 43 Clean Energy 43 3380 3211
CE 53 Clean Energy 53 3763 3575
CE 21 I Clean Energy 21 Inox 2990 2841
CE 32 I Clean Energy 32 Inox 3265 3102
CE 43 I Clean Energy 43 Inox 3701 3516
CE 53 I Clean Energy 53 Inox 4130 3923


* PREȚURILE SUNT ÎN EURO ȘI NU CONȚIN TVA


Date tehnice

Clean Energy.pdf