Centrale pe peleti


Giannina SB


Descriere

Noua serie de cazane pe peleti Giannina SB este rezultatul cercetarii noastre in domeniul de cazane pe combustibil solit. Utilizarea unui combustibil economic si ecologic impreuna cu urmarirea si comanda automata a arderii garanteaza economii maxime, confort, respect pentru mediul inconjurator.

Datorita unui randament de ardere mai mare de 91% este garantata o economie cuprinsa intre 40% si 60% de combustibili traditionali, lichizi sau gazosi. Functionarea complet automata a cazanului permite sa mentina un nivel de confort identic cu cel obtinut cu cazanele clasice, cu autonomii de pana la o saptamana sau mai mult. Desigur calitatea combustibilului si capacitatea silozurilor folosite determina cu o mai mare precizie acesti timpi.

Cazanele Giannina SB sunt compuse dintr-un corp cazan din otel de calitate , o unitate de control electronica, un arzator si un snec de alimentare combustibil. Acest sistem permite solutii diferite pentru dispunerea buncarului de combustibil, care poate fi pozitionat la stanga sau la dreapta cazanului, datorita utilizarii unei conducte flexibile de conectare snec-cazan. Acest sistem ofera, de asemenea, usurinta de acces in toate partile centralei, inclusiv arzator pentru intretinerea ordinara si extraordinara.

Unitatea de alimentare cu peleti este constituita dintr-un tub care contine un melc de otel special, condus de un motoreductor extrem de robust si fiabil. Centrala este conectata la snec prin intermediul unui furtun flexibil.

 


Caracteristici

- Corpul cazanului din otel de 6 mm
- Camera uscata ( flacara nu va fi niciodata in contact cu componentele imersate ale cazanului, evitandu-se astfel pericolul de condensare)
- Unitatea de control electronica
- Functionarea pe peleti
- Alimentare gravitationala
- Aprindere automata
- Buncar peleti 150 kg.


Tipuri

 

Cod Denumire Pret  Pret Promotional   
G SB 20 Giannina SB 20 2.599 2.407
G SB 30  Giannina SB 30 3.160 2.926
G SB 40 Giannina SB 40 3.867 3.581
G SB 50 Giannina SB 50 4.216 3.903
G SB 70 Giannina SB 70 5.793 5.364
G SB 90 Giannina SB 90 7.339 6.795
G SB 120 Giannina SB 120 9.359 8.665

 

 
 

Giannina


Descriere


Noua serie de cazane pe peleti GIANNINA este rezultatul cercetarii noastre in domeniul cazanelor cu combustibil solid. Utilizarea unui combustibil economic si ecologic, impreuna cu managementul automat al tuturor aspectelor legate de economiile noastre garanteaza confort si respect pentru mediul inconjurator.  

Datorita unei eficiente de combustie mai mare de 91% este garantata o economie de 40% - 60% de combustibili traditionali. Functionarea completa automata a cazanului, permite sa mentina un nivel de confort comparabil cu cel obtinut cu cazane traditionale, cu autonomii de pana la o saptamana sau mai mult. Desigur, calitatea combustibilului si capacitatea silozurilor utilizate determina cu mare precizie aceste vremuri. 

Cazanele GIANNINA sunt compuse dintr-un tip de cazan gros cu calitate de otel, o unitate de control electronica, un arzator si un melc de alimentare combustibil. Acest sistem permite sa exploateze solutii diferite pentru amenajarea containerului de combustibil, care poate fi pozitionat la dreapta sau la stanga cazanului, datorita utilizarii unei conducte de racord flexibil. 

Acest sistem ofera, de asemenea, usurinta de acces la toate partile cazanului, inclusiv arzator pentru intretinerea extraordinara. Arzatorul este echipat cu o rezistenta electrica pentru comutarea automata, un ventilator care sufla aerul de combustie, un senzor pentru monitorizarea flacarii si un senzor de siguranta pe compartimentul pelete de intrare, care se opreste in totalitate, si, in cazan in caz de supraincalzire.Arzatorul este acoperit de o carcasa, iar scos, el faciliteaza accesul la orice pentru operatiunile de curatare. Incarcatorul de peleti este constituit dintr-un tub care contine un melc din otel special, condus de un motoreductor extrem de robust si fiabil. Palnia de alimentare pentru peleti este conectata la sonda prin intermediul unui furtun flexibil, numit MBIFIRE 2.

 


Caracteristici

corpul cazanului gros cu calitate de otel;
- unitatea de control este electronica;
 
- functie modulata : arzatorul. Metoda de arzator cu tiraj fortat a dus la randamente de 91% (cu utilizarea unui combustibil bun). Acest sistem permite, de asemenea, pentru usurinta de intretinere, un acces usor la fiecare parte a arzatorului; 
- camera sa fie uscata (flacara nu va fi niciodata in contact cu partile ude ale cazanului, evitandu-se astfel pericolul de condens); 
- numai operatiunea pelete; 
- auto-aprindere; 
- container peleti 150 kg; 
- putere maxima-Marja de 29000 Kcal / h, egala cu 34 kW; 
- inaltime, latime, adancime (mm): 860 x 620 x 910 + arzatorul