Centrale pe peleti


Giannina SB


Descriere

Noua serie de cazane pe peleți Giannina SB este rezultatul cercetării noastre în domeniul de cazane pe combustibil solid. Utilizarea unui combustibil economic și ecologic împreună cu urmărirea și comanda automata a arderii garantează economii maxime, confort, respect pentru mediul înconjurator.

Datorită unui randament de ardere mai mare de 91% este garantată o economie cuprinsă între 40% și 60% de combustibili tradiționali, lichizi sau gazoși. Funcționarea complet automată a cazanului permite să mențină un nivel de confort identic cu cel obținut cu cazanele clasice, cu autonomii de până la o săptămână sau mai mult. Desigur calitatea combustibilului și capacitatea silozurilor folosite determină cu o mai mare precizie acesti timpi.

Cazanele Giannina SB sunt compuse dintr-un corp cazan din oțel de calitate , o unitate de control electronică, un arzător și un șnec de alimentare al combustibilului. Acest sistem permite soluții diferite pentru dispunerea buncărului de combustibil, care poate fi pozitionat la stânga sau la dreapta cazanului, datorită utilizarii unei conducte flexibile de conectare șnec-cazan. Acest sistem oferă, de asemenea, ușurința de acces în toate părțile centralei, inclusiv arzător pentru întreținerea ordinară și extraordinară.

Unitatea de alimentare cu peleți este constituită dintr-un tub care conține un melc de oțel special, condus de un motoreductor extrem de robust și fiabil. Centrala este conectată la șnec prin intermediul unui furtun flexibil.

 


Caracteristici

 

- Corpul cazanului din oțel de 6 mm;

- Camera uscată ( flacara nu va fi niciodată în contact cu componentele imersate ale cazanului, evitându-se astfel pericolul de condensare);

- Unitatea electronică de control;

- Funcționarea pe peleți;

- Alimentare gravitațională;

- Aprindere automată;

- Buncăr peleți 150 kg.


Tipuri

 

 

COD

 

 

DENUMIRE

 

PRET

 

PRET PROMOTIONAL

GN 20

GIANNINA SB 20

2070

1967

GN 30

GIANNINA SB 30

2588

2458

GN 40

GIANNINA SB 40

3025

2873

GN 50

GIANNINA SB 50

3347

3179

GN 70

GIANNINA SB 70

4531

4305

 

*PREȚURILE SUNT ÎN EURO FĂRĂ TVA

 

 
 

Nu sunt produse la aceasta categorie.