Despre


Cum a aparut marca MTR Caldaie- Italia?

De mai bine de 30 de ani, marca MTR Caldaie ocupa un loc important in domeniul proiectarii de cazane civile si industriale, realizate in Fabrica F.lli Montresoro din Italia-Verona.

Anul 1982 a reprezentat startul, Giovanni Giuseppe Montresoro fondatorul companiei a inceput  producerea de cazane pe gaz/petrol si lemne pentru uz civil. Odata "ancorat" in aceasta calatorie a continuat sa se dezvolte, astfel, in anul 1993 a inceput sa produca cazane pentru uz industrial.

Anul 2007 a reprezentat lansarea acestuia  pe piata producatorilor de centrale termice, specializandu-se in fabricarea de cazane pe combustibil solid, inovatia, reducerea consumului de energie si a emisiilor de gaze stand la baza procesului de fabricare.

Astazi marca MTR Caldaie este o prezenta activa, in toata Europa, oferind centrale termice conforme cu standardele europene, o gama diversificata care satisface cerintele tuturor celor care isi doresc tehnologii de ultima generatie, durata de viata indelungata, siguranta in functionare si costuri de intretinere reduse.

Reprezentanta MTR Caldaie in Romania

Calitatea superioara, inovatia si tehologiile avansate pe noi ne-au convins de nivelul inalt de performanta al acestor centrale termice, astfel ca in anul 2011 am inceput activitatea si in Romania prin intermediul reprezentantei din judetul Iasi, unde va stam la dispozitie cu informatii si cel mai important va intampinam cu cele mai performante centrale termice.

Va asiguram o colaborarea bazata pe profesionalism, seriozitate si promptitudine, iar incalzirea locuintei tale va fi asigurata de un expert, marca MTR Caldaie.