Despre


Cum a apărut marca MTR Caldaie- Italia?

 

De mai bine de 30 de ani, marca MTR Caldaie ocupă un loc important în domeniul proiectării de cazane civile și industriale, realizate în Fabrica F.lli Montresoro din Italia-Verona.

 Anul 1982 a reprezentat startul, Giovanni Giuseppe Montresoro fondatorul companiei a început  producerea de cazane pe gaz/petrol și lemne pentru uz civil. Odată ancorat în această călătorie a continuat să se dezvolte, astfel, în anul 1993 a început să producă cazane pentru uz industrial.

Anul 2007 a reprezentat lansarea acestuia pe piața producătorilor de centrale termice, specializându-se în fabricarea de cazane pe combustibil solid, inovația, reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze stând la baza procesului de fabricare.

Astãzi marca MTR Caldaie este o prezență activă, în toată Europa, oferind centrale termice conforme cu standardele europene, o gamă diversificată care satisface cerințele tuturor celor care își doresc tehnologii de ultima generație, durata de viață îndelungată, siguranță în funcționare și costuri de întreținere reduse.

 

Reprezentanța MTR Caldaie în România

 

 

Calitatea superioară, inovația și tehologiile avansate pe noi ne-au convins de nivelul înalt de performanță al acestor centrale termice, astfel că în anul 2011 am început activitatea și în România prin intermediul reprezentanței din județul Iași, unde vă stăm la dispoziție cu informații și cel mai important vă întâmpinăm cu cele mai performante centrale termice.

Vă asigurăm o colaborare bazată pe profesionalism, seriozitate și promptitudine, iar încălzirea locuinței tale va fi asigurată de un expert, marca MTR Caldaie.